Over ons

OVER ONS

Wie zijn we?

Gebroeders Dierick is een KMO die gespecialiseerd is in de metaalbouw van diverse soorten constructies. Voor magazijnen, fabriekshallen, distributiecentra, kantoren, showrooms, diverse constructies als luifels en zelfs woningen bent u hier aan het juiste adres.

Isidoor Dierick richtte in 1949 het bedrijf op. François, zijn zoon, trad in zijn voetsporen en tenslotte werd de fakkel doorgegeven aan de derde generatie Geert Dierick. Vandaag de dag, 70 jaar later, bouwen we niet alleen aan onze naam, maar ook nog steeds aan uw toekomst.

Ons team

Het vakkundig team dat elke dag voor de productie, distributie en afwerking van uw gebouw zorgt wordt geleid door Geert Dierick. We delen graag onze kennis met u en bieden hierbij een uitstekende service die advies, werfcoördinatie, kostprijsberekening en tal van andere activiteiten inhoudt.

Waarom voor Gebroeders Dierick kiezen?

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij ons op de eerste plaats. Met behulp van een flexibele organisatiestructuur slagen we er reeds enkele decennia in dit waar te maken. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij voldoen aan uw persoonlijke voorkeuren en wensen.
persoonlijke wens metaalbouw

Bent u een ondernemer of particulier die niet bij de pakken wil blijven zitten en een uitbreiding voor ogen ziet?
Aarzel dan niet om ons te contacteren!


CONTACT